Hej alla damer ... Nu är det dags för vår första Eftersits där vi träffas í restaurangen och käkar lite gott och har det trevligt. Det blir genomgång av spelade tävlingar och har man skött sig så kanske det finns något pris att dela ut.

Datum har blivit reviderat - i den ursprungliga planen står det tisdagen den 16 maj, men det har jag fått ändra till tisdagen den 30 maj istället. Då har vi lite fler spelade rundor att titta tillbaka på. 

Man behöver inte ha varit med och spelat någon av Torsdags-9:orna, detta är en kväll då vi kan träffas och lära känna varandra utan golfklubbor. Kanske man blir sugen på att vara med och spela sedan…det är bara en bonus för oss.

Vi träffas kl 18:30 i restaurang och njuter av en bit mat, dryck och trevligt sällskap. Vi brukar vara klara efter ett par timmar.
Har du en väninna som vill lyssna och kanske lockas med i vår gemenskap - anmäl er tillsammans. (pris mat 80 kr. Dryck i vanlig ordning efter eget önskemål)

Anmälan görs på golf.se eller genom meddelande till kansliet: kansli@oresundsgk.se alt 0418-455455 senast fredag 26 maj.

 

Hoppas att vi ses!

Anneli