Fakturering av golfsäsong 2017

Nu är det dags att förbereda inför fakturering för golfsäsong 2017.

Vi vill ha besked om ev ändringar av medlemsform senast den 15 november.
Allt för att vi ska kunna få allt rätt redan från början.

Faktureringen kommer att påbörjas i slutet på november och det kommer att bli med förfallodag den 31 januari.
Fakturan skickas via e-mail till alla som har e-mail-adress i systemet. Det är därför viktigt att ni stämmer av att det är korrekt e-mail-adress som finns angiven som primär adress.

Autogiro

De som har haft betalning via autogiro tidigare kommer att få det fortsättningsvis om man inte meddelar oss något annat.
Beloppet delas som tidigare upp i 10 delar och första dragningen planeras till den 28 januari och därefter den 28 i varje månad.

Den som inte har haft autogiro tidigare men vill ha det nu hör av sig via mail till: ekonomi@oresundsgk.se så skickar vi en pdf-fil som ska fyllas i.
Denna blankett används som underlag när vi lägger upp allt i systemet till banken för att öppna upp för autogiro-dragning.

Viktigt när det gäller autogiro: De som har autogiro förbinder sig att betala hela årsavgiften för säsongen, dvs alla tio månadsdragningar som läggs i systemet. Undrar ni över något så hör av er till kansliet på samma e-mail-adress som ovan.

Skåp i vagnboden

När det gäller skåp i vagnboden: de som redan har skåp behåller dessa om man inte meddelar oss att man inte längre vill ha tillgång till skåp.

Vi har sedan tidigare en kölista och vill man skriva upp sig på denna hör man av sig till oss så blir det fördelning i turordning.
Man kan välja att underskåp eller överskåp eller både-och så blir det fördelning efter tillgång.
Underskåp kostar 400 kr/år och överskåp kostar 300 kr/år. Detta faktureras separat (läggs ej på autogiro).
För nya skåpinnehavare tillkommer en kostnad för dörrmagnet: 100 kr/nyckel.

Julklappstips

Vad brukar du spela på för boll Mats?  Ibland spelar jag på"Upphittad boll".

Håller du dig inte till ett och samma märke? Jo absolut för att känslan skall bli rätt, fast ibland spelar jag på "Fel boll" också.

Men då får du pliktslag eller hur?  Varför skulle jag få det, ibland är det skönt att spela på"Badboll" också…

Gör något roligt med bollar som du ger bort i julklapp.

Precis som förra året kan vi nu erbjuda möjligheten att beställa bollar från Titleist med personlig text. Priset per dussin är samma som alltid - tryckning av text bjuder vi på!

Anneli & Mats

NYTT 2017

För våra heltidsspelare (Heltid, Vardag, Äkta makar/sambo, Familj 1, Familj 2, +70) kommer vi att införa lite fördelar för de som betalar sin årsavgift i tid, dvs senast den 31 januari:

• Rabatt i shopen, 10 %
  • Rabatt på lektioner, sep info
  • Rabatt på golfresor med Mats Carlsson, sep info
  • Förhandsvisning nyheter i shopen, sep info
  • Rangepollett – få dubbelt vid laddning på rangekort (pris för kort 50 kr)

För de som betalar sin årsavgift via autogiro gäller:

• Rabatt på lektioner, sep info
  • Rabatt på golfresor med Mats Carlsson, sep info

Betala-tidigt-erbjudande

Inför 2017 kommer vi att återinföra ”betala tidigt-erbjudandet”.
Det betyder att de som betalar in årsavgiften innan 31 december kommer att få rangepolletter laddat på sitt kort:

Heltid a 4500 kr  -  20 polletter
Heltid, yngre senior a 2200 kr  -  10 polletter
Vardag, a 3500 kr  -  20 polletter
Äkta Makar/Sambo a 8200 kr  -  30 polletter
Familj 1 a 8700 kr  -  30 polletter
Familj 2 a 9200 kr  -  30 polletter
+ 70 a 2000 kr  -  10 polletter
Junior (a 800 – 1700 kr)  -  10 polletter

Under 2016 har vi haft en del nyheter i medlemsform:

Prova-på – Ny på Öresund, heltid pris 2700 kr (1 år)
Spelare, klubb-hcå, heltid pris 2995 kr
Börja spela golf, heltid pris 2695 kr

Detta kommer att finnas kvar under 2017 med samma förutsättningar som har gällt under 2016.
En ny variant kommer att finnas med under 2017 och det är:

Prova-på – Ny på Öresund 2:a året, heltid pris 3500 kr
Det är ”steg 2” för de som är nya. Fortfarande ingår inte Sydpoolen, men det blir en bit upp innan ordinare pris som är 4500 kr för heltid, inkl Sydpoolen

Hör av er till kansliet om ni undrar över något!

Trevlig november till alla!