Nya Öresund
Vi vill meddela att Öresunds golfbana lever vidare och är glada att vi får chansen/möjligheten att driva denna underbara anläggning i Häljarp.

Ambitionen är att lyfta och positivt utveckla allt från bana-service till spelare och försöka få fram en stark klubbkänsla. Detta vill vi så klart göra tillsammans med våra medlemmar men även med sponsorer och andra som besöker vår bana. Bakom oss står William Nordèn och stödjer detta prospect fullt ut men också en hel del andra som vill på olika sätt vara behjälpliga. Det bemötande och hjälp vi hittills fått av så många och från oväntat håll är bara överväldigande och fantastiskt.

Vi hoppas nu att vi kan få med oss Er på denna resa som skall mynna ut i en bana med goda framtidsutsikter och fin trivsel där alla känner sig delaktiga. Förhoppningsvis också att nya medlemmar skall komma till.

Mer info om hur detta skall genomföras kommer löpande, det går också bra att komma förbi restaurangen och tala med oss där.

Med förväntningsfulla hälsningar

Sofie och Per-Ola