Custom Fitting

Vår PGA-tränare Sophia Opitz hjälper dig att prova ut dina nya klubbor från Cobra.
Boka en custom fitting lektion och få hjälp med specifikationerna på dina nya klubbor.

Custom Fitting

Boka lektion

All lektionsbokning görs direkt med vår tränare Sophia Opitz. - Skicka epost till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Boka

Grönt Kort Utbildning

Funderar du på att ta Grönt Kort? Då har du kommit helt rätt!
Vår bana lämpar sig mycket väl för både nybörjaren och det inbitna proffset. Sophia genomför utbildningen som sker med Niblick Golf Academys utprovade metoder och pedagogik, vilket borgar för en gedigen grundutbildning, som ger dig bästa möjliga start i golfens värld.

Vi på Öresunds Golf erbjuder tre mycket förmånliga paket med Grönt Kort utbildning och medlemskap i kombination.

Paket 1

2 års fullvärdigt medlemskap
Värde: minst 13.195 kr
Pris: 9.995 kr

Paket 2

1 års fullvärdigt medlemskap
Värde: 7.495 kr
Pris: 6.395 kr

Paket 3

1 års Greenfee medlemskap
3 st 9-håls Greenfee Checkar
Värde: 3.320 kr
Pris: 2.595 kr

Grontkort

Gruppträning

Gruppträning för främst medlemmar

Varmt välkommen att anmäla dig till sommarens gruppträning med vår tränare Sophia.

Under totalt 8 tillfälle under juni, juli och augusti månad finns möjlighet att förbättra ditt spel. Träningen är planerad för 2 lektioner för vartdera temat. Varje pass är 50 minuter och är planerat varierat vardagskvällar och helger.

• 2 x 50 min Puttning
  • 2 x 50 min Närspel
  • 2 x 50 min Järnklubbor
  • 2 x 50 min Fairwayklubbor och driver

Gruppträningen köps i receptionen och kostar 1490 kr

Begränsat antal platser till 8 – först till kvarn!

Schema

Torsdag  6 juni 10:00 – 10:50
Tisdag 11 juni 19:00 – 19:50
Lördag 15 juni 10:00 – 10:50
Tisdag 9 juli 19:00 – 19:50
Lördag 13 juli 10:00 – 10:50
Tisdag  16 juli 19:00 – 19:50
Söndag 11 aug 10:00 – 10:50
Tisdag 20 aug 19:00 – 19:50

Gruppträning

Privat-/familjelektion

Privatlektioner inkl. bollar

Dessutom erbjuds olika paket med rabatter. Kolla med din tränare
Om privatlektioner delas av 2 personer (ej familjeträning), debiteras 100 kronor extra per 25 minuter.

Prislista 2024
Sophia Opitz

3 x 25 min

6 x 25 min

1.795,-

Familjeträning inkl. bollar

Ett träningsupplägg för familjer där barn och föräldrar bokar träning med en av våra instruktörer och bildar sin egen grupp.

Prislista 2024
Sophia Opitz

3 x 50 min

1.795,-

6 x 50 min

3.350,-

Privatlektion

Juniorträning

Anmälan Juniorträning 2024.

Årets träning är planerad över tre terminer, att kombinera ihop på valfritt sätt.

• Vårträning 6 tillfälle á 50 minuter, med start vecka 15 (tisdag alternativt torsdag).

• Sommarträning 6 tillfälle á 50 minuter, med start vecka 23 (måndag alternativt tisdag).

• Höstträning 6 tillfälle á 50 minuter, med start vecka 34 (tisdag alternativt torsdag).

Amälningsvillkor:

För att delta i årets juniorträning krävs medlemskap i Öresunds Golf. I medlemskapet ingår träningen, således krävs ingen ytterliggera betalning för att delta, mer än att årets medlemskap är betalt innan tillfället för första träningen som man planerar att delta i.

Sista anmälningsdag för vårträningträningen är fredagen den 5/4.

Sista anmälningsdagen för sommar och höstträningen löper ut en vecka innan första träningstillfället.

Anmälning till efterföljande termin går bra efter att omgången innan avslutats, det är alltså inte nödvändigt att anmäla sig till samtliga terminer vid anmälan till våren.

Anmälningsuppgifter:

Anmälan med födelsedatum, namn och kontaktuppgifter till förälder/målsman samt eventuellt hcp eller tidigare träningserfarenhet görs till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..
Önskemål om tid och dag välkomnas, men vi förbehåller oss rätten till en viss indelning efter ålder och hcp/träningserfarenhet.

Junior

Vår tränare

Våra tränare

Driving range